Nieuws

23 september 2019

Iedereen bedankt!

Als organisatie van de Bedrijvenbeurs 2019 danken wij iedereen voor hun aanwezigheid en betrokkenheid tijdens het afgelopen weekend. Een kleine impressie…

 

12 september 2019

Burgemeester Joris Bengevoord en commercieel directeur 
Toin de Ruiter openen de Bedrijvenbeurs 2019

De heer Joris Bengevoord, Burgemeester van Winterswijk, verricht samen met commercieel directeur/netwerker pur sang, de heer Toin de Ruiter, de officiële opening van de Bedrijvenbeurs 2019 in en bij Theater De Storm op zaterdag 21 september om 10:00 uur.

Tijdens het openingsprogramma houden zij ieder een korte toespraak, gericht op zowel het publiek als op de verscheidenheid aan ondernemers uit de regio. Uit de toespraken komt onder andere de onderlinge verbondenheid tussen ondernemers enerzijds en inwoners van de regio anderzijds naar voren.

Joris Bengevoord werd in april 2017 als Burgemeester van Winterswijk geïnstalleerd. De geboren Winterswijker werd daarmee op 32-jarige leeftijd de op dat moment jongste Burgemeester van Nederland. Voorafgaand aan zijn politieke loopbaan studeerde hij Business Studies aan de universiteit van Tilburg.

Toin de Ruiter weet als netwerker mensen te verbinden en ondernemersbelangen te behartigen. Dat deed hij onder ander bij de werkgeversvereniging VNO-NCW, en nu nog steeds door zijn betrokkenheid bij de stichting Pak An, Smarthub.nl, de Doetinchemse Uitdaging en de Achterhoek Open Innovatieprijs.

Na de openingshandeling betreden zij als eerste bezoekers het beursterrein om met eigen ogen de bedrijvigheid en noviteiten van onze regio bij de deelnemende standhouders te zien en te ontdekken.

Sluit Menu