"Laat u zich verrassen door een diversiteit
aan bedrijven en ondernemers"

De onderstaande bedrijven en ondernemers presenteren zich tijdens de Bedrijvenbeurs 2019. Zij doen er alles aan om uw bezoek aan de beurs de moeite waard te maken en u met nieuwe kennis en ervaringen huiswaarts te doen keren. 

Namens deze ondernemers heten wij u op 21 en 22 september 2019 van harte welkom op de Bedrijvenbeurs in/bij Theater De Storm.

ASW Autoschade Winterswijk

Welkom bij Autoschade Winterswijk, een schadeherstelbedrijf gericht op personenauto’s en bedrijfswagens. Autoschade Winterwijk is een Focwa bedrijf met enthousiaste medewerkers. U bent bij ons verzekerd van goed opgeleid personeel, een optimale bedrijfsuitrusting, 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en altijd een uitstekende services.
autoschadewinterswijk.nl

Gebbink Media

Wij zijn Gebbinkmedia. Een full-service internationale videoproductie-, videomarketing & animatiebedrijf in één uit de Achterhoek!

Vanuit het uiterste puntje van Gelderland, diep in de Achterhoek, maken wij dagelijks videoproducties. Hiermee vervaardigen wij het doel bedrijven online sterker te maken.
www.gebbinkmedia.nl

Gerrit Komrij College

De leerlingen van het Gerrit Komrij College krijgen een kleine opdracht van school mee om zich te kunnen gaan oriënteren op stages en beroepen die de bedrijven in de regio te bieden hebben. Zo wil het Gerrit Komrij College ervoor zorgen dat de verbintenis tussen de verschillende opleidingen en bedrijven voor de leerlingen inzichtelijk wordt.
gerritkomrijcollege.nl

Kruisselbrink Installaties

Kruisselbrink Installaties is een erkend totaalinstallateur en werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Onze opdrachtgevers hechten waarde aan een persoonlijke benadering en aandacht voor hun wensen en situatie. We spelen daar op in met het geven van vakkundig advies en het bieden van creatief maatwerk. Hierbij zijn wij voortdurend op zoek naar energie- en kostenbesparende oplossingen. De duurzame energie specialist van Winterswijk en omgeving.
www.kruisselbrinkinstallaties.nl

Toolsrent

Toolsrent is een verhuurbedrijf voor bouwgerichte ondernemingen en de particuliere markt. Wij zijn gevestigd in Winterswijk en werken met een klein en enthousiast team. Toolsrent staat voor service, betrouwbaarheid en een zeer scherpe prijs. Wij beschikken over een breed en divers assortiment, bestaande uit bekisting, bouwplaatsinrichting, elektrisch gereedschap, steigers en rijdend materieel. Wij bieden onze producten aan tegen de laagste prijzen en met een uitstekende advisering. 
toolsrent.nl

Bouke

De professionele, flexibele, betaalbare en klantvriendelijke oplossing voor jouw klus – klein of groot – in Noord- en Oost-Nederland.
Bouke is geen specialist, Bouke kan vrijwel alles. Als het dak gerepareerd moet worden, er een uitgebreide installatietechnische klus ligt of het hele pand geschilderd moet worden, dan ga je naar de specialist. Maar voor alle andere klussen – klein of groot – staat Bouke voor jou klaar!
www.bouke.nl

Achterhoek Nieuws

Mensen willen weten wat er in hun directe omgeving gebeurt en met onze veertien titels worden ze in de Achterhoek op hun wenken bediend. Onze redactie, gesteund door zo’n vijftig correspondenten in het hele gebied, haalt het nieuws namelijk vanuit de haarvaten van de samenleving. Dat maakt onze écht lokale en goed gelezen weekbladen en nieuwswebsites het ideale podium voor jouw verhaal. Daarnaast maken we voor jouw organisatie graag een speciaal magazine of krant op maat. 
achterhoeknieuws.nl

Wenninkhof

Bent u op zoek naar ervaren hoveniers? Wilt u uw bestaande tuin laten renoveren of een nieuwe tuin laten ontwerpen? Wenninkhof denkt graag met u mee als het om een tuin rondom uw woning of bedrijfsruimte gaat. Ook gemeenten of openbare instellingen kunnen we onze diensten aanbieden.

Ons Groencentrum bevindt zich in Winterswijk Meddo. Gedeeltelijk overdekt en verwarmd, zodat u ook bij mindere weersomstandigheden toch lekker kunt “tuin-shoppen”.
www.wenninkhof.nl

Südlohner Automationstechnik

Seit 1994 sind wir für diese Elemente der Technik der ideale Partner. Unser Spezialgebiet ist Herstellung und der Vertrieb von Druckluftelementen. Wir liefern Qualitätsprodukte!
Alle Erzeugnisse werden auf Leistung und Wirtschaftlichkeit überprüft, bevor sie in unser Verkaufsprogramm übernommen werden. Mit Produkten aus unserem Haus steht Ihnen ein komplettes Druckluft- und Zubehörprogamm zur Verfügung, das sich immer auf den neuesten Stand der Technik befindet und bei dem Sie eine einwandfreie Funktion voraussetzen können!
www.suedlohner.com

Hobbelink & Buitink

Bij alle mijlpalen in ieders privé- en zakelijke leven adviseert Hobbelink & Buitink Notarissen op fiscaal en juridisch gebied en legt de zaken goed vast. Het kantoor is thuis op elk rechtsgebied. De pijlers zijn familierecht, onroerend goedrecht en ondernemersrecht.
Al ruim 25 jaar begeleidt en adviseert het notariskantoor onder de huidige naam bij trouwen, echtscheiding en samenwonen, testament, voogdij en nalatenschap, de verkoop van een woning of bedrijfspand en op het gebied van ondernemersrecht en fiscaliteit. Je vindt bij ons alle specialismen onder één dak voor particulieren en ondernemers.
www.hobbelinkenbuitink.nl

Huls Duurzame Energie

Huls Duurzame Energie wil lokaal met de bevolking werken aan een duurzamere wereld, door de drempel tot aanschaffen van zonnepanelen zo laag mogelijk te maken. In ons Energiepark/Infocentrum te Winterswijk Ratum kunt u ervaren hoe duurzame energie wordt opgewekt in de vorm van zon- wind- en waterenergie. Daarnaast kunt u zien hoe een zonnestroominstallatie werkt en geïnstalleerd moet worden en u kunt kijken welke het beste bij u past. Voor informatie over alle (andere) vormen van energie-opwekking en -besparing nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons Energiepark of bij ons in de winkel aan de Schoolstraat 18 te Winterswijk. 
hulsduurzameenergie.nl

KHK

KHK is gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van verschillende soorten textiel. Ons bedrijf heeft een eigen confectieatelier en een winkel die fungeert als showroom. Wij hebben vakkennis in huis en leveren (bedrijfs)kleding in allerlei soorten en maten, badstoffen en veel andere producten die geborduurd en bedrukt kunnen worden.
Het personeel kan u voorzien van deskundig advies en weet waar op gelet moet worden om tot een optimaal resultaat te komen. 
www.khkborduren.nl

Onck Beveiligingstechniek

Specialisten in mechanische bouwkundige beveiligingstechnieken van sloten tot kluizen met ruime ervaring in de beveiligingstechniek voor particulieren en bedrijven.
Deskundig openen van uw woning en bedrijf bij buitensluitingen en afgebroken sleutels. Met geen tot weinig schade aan de deur. 
Een inbraak heeft veel impact, door een goed en doordacht beveiligingsplan is er veel leed te voorkomen.
www.onckbeveiliging.nl

Alfa Accountants en Adviseurs

Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 900 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek. Een pluspunt daarbij is dat we de taal spreken van de ondernemers uit de regio Achterhoek.
www.alfa.nl

Klein Poelhuis Installatietechniek

Klein Poelhuis Installatietechniek biedt totaaloplossingen in de installatietechniek. Onze grote kracht schuilt in het creëren en realiseren van innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort. Uiteraard leveren wij vakwerk en kunt u rekenen op onze betrouwbare 24-uursservice. En: wij kijken graag verder. Over de volle breedte van het traject dragen we vanuit onze expertise bij aan het uiteindelijke resultaat.
kleinpoelhuis.com

Aannemersbedrijf Bussman

Aannemersbedrijf Bussman is een middelgroot aannemersbedrijf gevestigd te Winterswijk. Wij zijn voornamelijk regionaal werkzaam en voeren projecten uit op het gebied van nieuwbouw, renovatie en restauratie voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.
Onze vakspecialisten zijn deskundig en betrouwbaar. Ze hebben oog voor detail en weten authentieke restauratietechnieken te vertalen naar moderne toepassingen. Door onze flexibele organisatie zijn wij altijd in staat om maatwerk te leveren en aan de wensen van onze opdrachtgevers tegemoet te komen. Wij staan voor een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid, kortom: een “Frisse kijk op bouwen”!
bussmanbouw.nl

Ramerman & Onnink

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.
Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.
www.ramermanenonnink.nl

Van den Wijck Agency

Van den Wijck Agency is een internationaal agentschap voor mode, schoenen, lederwaren en accessoires. De agency slaat bruggen tussen partijen in het buitenland en Nederland. De partners zijn uitsluitend merken en afnemers in het topsegment van de branche. De stijlvolle merken en producten liggen via de agency bij de exclusieve aanbieders in Nederland, België en Duitsland. Vooral de kennis van stijl & fashion zorgt ervoor dat de agency en de betrokken partijen een goede match zijn. De agency is gespecialiseerd in Private Label voor met name herenschoenen. Als u een eigen brand wil beginnen of uw eigen merk verder wil ontwikkelen, bent u bij Van den Wijck aan het goede adres. Hier wordt er voor gezorgd dat u uw schoenen volledig met uw eigen naam en huisstijl kunt aanbieden. www.vandenwijck.com

Hittech Bihca

Hittech Bihca is een leverancier van hoogwaardige precisieonderdelen en speciale, hoogwaardige materialen, met toleranties tot 2 micron. Met onze mogelijkheden voor cleaning, cleanroomassemblage, lijmen, laserlassen en supply chain management, kan Hittech Bihca volledig op maat gemaakte oplossingen bieden. Met bijna 40 jaar ervaring kunnen wij een hoge kwaliteitsstandaard realiseren met een goed prijs-kwaliteitsniveau. Samen met onze klanten, voornamelijk uit de semicon, medische en analytische marktsegmenten, passen wij op proactief wijze value engineering toe. 
hittech-bihca

Auto Winkelhorst

Al vele jaren een vertrouwd gezicht in Winterswijk en omgeving. Wij zijn Mazda- en Fiat-dealer voor de regio Oost Achterhoek (o.a. Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde en Groenlo).
Bij ons vindt u alle merken nieuwe en gebruikte auto’s van goedkopere voertuigen tot dealer onderhouden occasions.
In onze moderne werkplaats kunt u met alle merken auto’s terecht voor grote en kleine beurten, APK keuring en reparaties.  
www.mazda-winkelhorst.nl

Jansen Metal Products

Als specialist in metaalbewerkingen kunnen wij u altijd op professionele wijze van dienst zijn met onze metalen producten op maat. Door een ruim machinepark is vrijwel niets onmogelijk en kunnen wij de meest uiteenlopende producten uit metaal voor u produceren.
Als bedrijf vinden wij het belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze producten en diensten. U kunt dan ook rekenen op een snelle en nette productie en een uitstekend eindproduct van een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs.
www.jansenmetalproducts.nl

Breukers Bouwmaterialen

Wij bieden een groot assortiment aan bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal, sierbestrating, tuinhout, zand & grind, en infra-producten aan voor de particulier, aannemers, hoveniers, loonbedrijven, grondverzetbedrijven, wegenbouwbedrijven, stratenmakers en overheidsinstanties. Dit assortiment loopt van metselstenen, isolatie, dakpannen, balkhout, schroeven, pvc tot en met siertegels, tuinverlichting, betonklinkers, keerwanden en nog veel meer. Laat u zich graag inspireren op onze website. Vragen kunt u ons telefonisch, per mail of natuurlijk in onze grote showtuin persoonlijk stellen. 
www.breukers.nl

Snoeck-Huiskamp Autoschade

Uw schadeherstel -team van Snoeck-Huiskamp Autoschade aan het Technopark in Winterswijk beheerst alle aspecten van het autoschadevak. Geen enkele schade is hetzelfde, zo is het elke keer een nieuwe uitdaging om de schade volledig ongedaan te maken! Uiteraard bent u ook voor glasschades, het repareren van een sterretje in de voorruit, of voor het vervangen er van, bij Snoeck-Huiskamp Autoschade aan het juiste adres!
Wij repareren uw autoschade en ruitschade op professionele wijze en regelen alle bijkomende papierzaken persoonlijk voor u. Een schade wordt hiermee een stuk minder vervelend!
www.snoeckhuiskamp.nl

Huiskamp Carrosseriefabriek BV

Huiskamp Carrosseriefabriek in Winterswijk ontwerpt, bouwt en importeert rouwvervoermiddelen op maat voor uitvaartorganisaties in Nederland en ver daarbuiten. In onze carrosseriefabriek aan het Technopark in Winterswijk vindt u een plaatwerkerij, een constructieafdeling, een stoffeerderij, een spuiterij, een afdeling voor technisch onderhoud en uiteraard een kantoor met medewerkers voor administratie, secretariaat, verkoop en marketing. Alle ingrediënten voor het bouwen, verkopen en onderhouden van topkwaliteit rouwauto’s.
www.huiskamp.com

Bram Loman Interieurarchitect

In meer dan 25 jaar ontwikkeld tot een allround, analytisch architectonisch vormgever, met een specifieke kennis op het gebied van apotheken, medische centra, scholen en kantoor inrichting. Praktische ervaring in retailvormgeving en 3D visualisatie dmv CAD-software. 
www.bramloman.nl

ZlimThuis

Zlimthuis biedt een compleet pakket aan advies, woningaanpassingen en slimme oplossingen op het gebied van comfort en veiligheid bij u thuis. Van inspiratie tot realisatie. Voor een gelukkig en zorgeloos leven waarin u de touwtjes in handen heeft en u uw woongeluk bepaalt. Onze oplossingen van zijn gericht op het positief bijdragen aan uw leven en bewegingsvrijheid. Zowel nu, als in de toekomst. Dát is onze filosofie
zlimthuis.nl

Indiana Gummi

Die Firma Indiana Gummi wurde 1974 gegründet und hat sich seitdem zu einem weltweit tätigen mittelständischen Unternehmen im Bereich der Kunststoffherstellung und –Verarbeitung entwickelt. An unseren 2 Standorten in Vreden fertigen wir Standardprodukte sowie auch Sonderanfertigungen nach Kundenwunsch. 
Wir sind nach DIN EN ISO 9001:2015 zertifiziert.
indianagummi.de

Praktijk EFT-Aalten

Anita Eeltink van Praktijk EFT-Aalten biedt hulp bij stressgerlateerde klachten en persoonlijke groei. Praktisch, snel en effectief zónder lange praatsessies. Anita werkt met Emotional Freedom Techniques, een methode waarmee je letterlijk grip krijgt op stress en emoties. Zowel voor partikulieren als bedrijven heeft zij een mooi dienstenaanbod. Niet alleen in Aalten, maar ook online.
www.eft-aalten.nl

Koopman Verhuur

Koopman Verhuur is gespecialiseerd in het verhuren van hoogwerkers, aggregaten en elektra, autoverhuur, aanhangwagens, steigers, opbouw steigerconstructies, tuinmachines, graafmachines en nog veel meer. U kunt diverse soorten hoogwerkers, steigers, gereedschappen enz. bij ons vinden.

U de klus wij het materieel. Elke wens is voor ons weer een uitdaging en daar helpen wij u graag mee.
www.koopman-verhuur.nl

Symbus Personeelsdienst

Symbus, dé personeelsdienst van de Achterhoek.

Symbus is een toonaangevende allround personeelsdienst op het gebied van HRM. Wij richten ons op het bijdragen aan het behoud van werkgelegenheid en daardoor ook de leefbaarheid in de Achterhoek, de Liemers en Twente.
Onze dienstverlening creëert beweging en is gericht op in-, door- en uitstroom van (technische) professionals.
www.symbus.eu

Olijslager Veenhuis Transport

Afvalcontainters – OVT zet zich in op het gebied van afvalcontainers voor bouw,- sloop,- restauratie- of tuinwerkzaamheden. Wij beschikken over diverse containers (portaal en afzet) van zes tot veertig kubieke meter. Daarnaast leveren wij ook containers met zand, grond of gebroken puin. Deze kiepen wij op locatie.
Transport – vandaag de dag rijden er twaalf vrachtwagens over de internationale wegen en bestaat het bedrijf uit vijftien mensen. Wij zijn gespecialiseerd in transport op no nonsens basis, gewoon doen wat we afspreken en zorg dragen voor tevreden opdrachtgevers en hun klanten.
olijslagerveenhuistransport.nl

2Best Product & Innovatie

Na een aantal jaren van verschillende markten te hebben geproefd, is Patrick Terbraak in 2011 gestart met 2BEST. Met een productassortiment dat voornamelijk is gericht op stofvrij werken, werd het onze missie om de werkomgeving milieuvriendelijker en vooral gezonder te maken. Om dit te realiseren, staat de klant en zijn praktijkervaring centraal bij elke ontwikkeling en innovatie bij 2BEST. Naast het bieden van producten op het gebied van stofvrij werken, staat het geven van advies op maat en het continu door ontwikkelen van onze producten centraal. Wij zijn een klein bedrijf, maar wel groots in onze denkwijze!
2best.nl

Sjoerd Frielink Multidiensten

Sjoerd Frielink Multidiensten is het hoveniersbedrijf uit Winterswijk voor al uw groenoplossingen. Ons specialistische, breed georiënteerde team biedt advies op het gebied van totaalconcepten en voorziet in volledige ontzorging. U kunt rekenen op betrouwbare dienstverlening door gepassioneerde hoveniers. Met een kwalitatief hoogwaardig machinepark heeft Sjoerd Frielink Multidiensten alles in huis om er voor te zorgen dat u in ieder seizoen kunt genieten van een groene tuin. Sjoerd Frielink Multidiensten bedient zowel particuliere als zakelijke klanten.  
www.sjoerdfrielink.nl

Rekla Oost

Wij leveren alles op het gebied van: autobelettering, beachflags, beurswanden, bewegwijzering, carwrapping, diverse beletteringen, gevelreclame, industriële stickers, raambelettering, raamdecoratie, reclame-/bouwborden, reclameborden, reclamezuilen/lichtreclame, roll-up banners, showroom/wandbekleding, spandoeken, spandoeken “Mondriaan”, vlaggen/banieren, wandbekleding.
rekla-oost.nl

Steakhouse Vivaldi

Vivaldi is door de jaren heen een begrip geworden in de achterhoek.

Door de overheerlijke spareribs, de grote variatie op onze menukaart, de live-muziek en de kwaliteit van het gebodene weten dan ook grote bezoekersaantallen ons te vinden in de achteraf gelegen buurtschap Miste.

Wij zijn hier dan ook trots op en streven ernaar om het voor elke bezoeker een aangenaam verblijf in ons restaurant te maken.
www.steakhousevivaldi.nl

Theater De Storm

Al meer dan 50 jaar verbinden wij podiumkunsten met de maatschappij. Er is om ons heen veel veranderd, maar wij hebben altijd dezelfde focus: een aantrekkelijke en onmisbare theaterlocatie zijn. Dit doen we voor zoveel mogelijk mensen in onze leefomgeving. Daarom hebben we een divers en verrassend aanbod en proberen we voortdurend de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.
www.theaterdestorm.nl

Wiggers Lijstprofielen

Klaar voor een uitdaging bij een specialist in zijn vak? Kom werken bij Wiggers! Met ons specialisme ommantelen gaan we uitdagingen aan waar anderen hun vingers niet aan branden. Wij maken ommantel-oplossingen voor specifieke toepassingen, zoals in de interieurbouw en de caravan- en jachtbouw. Van custom-made wandafwerkingen tot en met kant-en-klaar ingepakte strips. Dat doen we in een hecht team waarin collega’s één ding gemeen hebben: vindingrijkheid. Je werkt samen met allemaal specialisten in hun vakgebied. Dagelijks maken jullie ons statement ‘your co-makers’ waar. Neem jij ook geen genoegen met standaard? Laat je uitdagen door Wiggers op de Bedrijvenbeurs 2019. 
www.wiggers.eu

Verkeersschool Frank Massop

Frank Massop draait al vanaf 1991 mee in het lescircuit. Menigeen uit Winterwijk en omstreken heeft het rijbewijs gehaald na lessen bij Verkeersschool Frank Massop. Hij valt op door zijn persoonlijke betrokkenheid, zijn eerlijkheid en zijn hart voor de zaak. De verkeersschool heeft alle rij-opleidingen in huis.
Frank Massop bezit als enige in de Achterhoek een rijvaardigheidscentrum. Het rijvaardigheidscentrum van Frank Massop bestaat uit een Rijsimulator voor auto en motor’. Je kunt al met rijlessen beginnen als je 16 bent. Je lest namelijk niet op de openbare weg maar in een heuse simulator.
verkeersschool.frankmassop.nl

Betting Ressing

U vindt altijd de juiste tegel!
In de stoere uitgebreide nieuwe showroom van Betting Ressing tegels, aan de N18 tussen Groenlo en Eibergen (afslag Laarberg), vindt u zeker uw wand- en vloertegels voor bijvoorbeeld de keuken-, badkamer- of woonkamer. Want naast dat Betting Ressing “bijna” alle tegels op voorraad heeft staan, krijgt u er ook nog eens gratis advies op maat bij!
Kom dus gerust eens een kijkje nemen en laat u verrassen door de reuze keuze en onze super lage prijzen.
Een vers kopje koffie staat altijd voor u klaar…
bettingressing.nl

Sorba Projects B.V.

Sorba is specialist in gevelbouw, interieurbouw en afbouwprojecten in de infrastructuur. Onze engineers zijn gepokt en gemazeld, spreken de taal van de architect. Daarbij doen onze projectmanagers meer dan plannen; ze zijn uitermate ervaren in het aansturen van projecten. Daarom kunt u rekenen op deadlines die worden gehaald. Waarvoor kunt u ons inschakelen? Van concept tot montage, productie tot eindoplevering. Dat is shaping architecture! Wij bouwen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. 
www.sorba.com

De initiatiefnemers van de Bedrijvenbeurs 2019

Esha/De Drukwerkontzorger

Verbinden-Verbreden-Verkopen.

De oorsprong van ESHA ligt bij drukwerkbegeleiding. In de ruim 10 jaar dat ESHA bestaat is dit uitgegroeid tot het meedenken in en ondersteunen van complete marketinguitingen. Daarnaast denkt ESHA mee bij het maken van bedrijfsplannen en managementtactieken.
ESHA is medepartner van De Drukwerkontzorger.
www.esha-drukwerk.nl
www.dedrukwerkontzorger.nl

BureauMarcom

BureauMarcom ondersteunt opdrachtgevers bij het realiseren van marketing- en communicatieprojecten. Dat kan door het geven van advies, maar ook door de praktische uitvoering ervan.

Komt u handen tekort, heeft u geen eigen marketingfunctionaris of schort het binnen uw organisatie aan vakkennis op het gebied van marketingcommunicatie? BureauMarcom biedt u een helpende hand.
www.bureaumarcom.nl

Starckeroode Koffie & Service

Starckeroode Koffie & Service biedt een compleet pakket aan voor elke koffieliefhebber; voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
Naast de verkoop van professionele (koffie)apparatuur en aanverwante accessoires, verzorgt Starckeroode tevens het onderhoud van de apparatuur.
Daarnaast heeft Starckeroode een eigen koffielabel met verschillende melanges. Niet alleen koffie, maar ook verschillende theesoorten en -smaken maken onderdeel uit van het assortiment.
www.starckeroode.nl

Sluit Menu